Eliza Natanticu

Atât cununia civilă cât şi ceremonia religioasă au avut loc în aer liber iar o artistă le-a cântat la harpă. În ce fel le-a influențat căsnicia show-ul Asia Express.


Eliza Natanticu Arde Official Video Youtube

Eliza Natanticu despre Asia Express Cosmin Natanticu a fost cel care a primit propunerea de a pleca în Asia Express alături de unul dintre colegii lui de scenă.

Eliza Natanticu. Mai exact vrea să aducă. Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună dar atunci nu a percutat nici unul. Eliza Natanticu a intrat în atenția publicului în anul.

Eliza Natanticu se visează mămică. Eliza a fost marcată de acest lucru și a mărturisit că ea și partenerul ei de viață au fost la un pas să pună capăt căsniciei. Evenimentul s-a desfășurat în prezența a mai mult de 200 de persoană iar tortul miresei a avut nu mai puțin decât 6 etaje.

Eliza Georgescu are 30 de ani şi este cea care îi este alături lui Cosmin Natanticu iar naşii lor de cununie sunt nimeni alţii decât Mihai Bobonete celebrul comediant şi soţia acestuia. Având în vedere că partenera lui de viață Eliza își dorea extrem de tare să participe la acest concurs el a refuzat din start ideea de merge. Vorba unui scriitor se spune că dragostea durează 3 ani.

Eliza și Cosmin Natanticu sunt împreună de 9 ani iar acum 3 ani s-au căsătorit. Cine este Eliza Natanticu Eliza vine la pachet cu mai multe. Eliza Natanticu se numără printre concurenții noului sezon de Asia Express.

Cei doi s-au ales cu un nou coechipier pe traseul din această seară Iulia Albu fiind cea care îi va urma îndeaproape pe concurenți. Plină de energie și cu zâmbetul pe buze aceasta ne-a oferit un interviu emoționant. Cei doi sunt căsătoriți de trei ani însă până acum nu și-au mărit familia.

Nași de cununie le sunt Mihai Bobonete și soția. Cei doi concurenți de la Asia Express spun că sunt pregătiți și vor fi încântați dacă vor primi acest cadou de la. Eliza_natanticu posted on their Instagram profile.

135k Followers 1159 Following 376 Posts - See Instagram photos and videos from Eliza eliza_natanticu. Eliza și Cosmin Natanticu sunt căsătoriți de trei ani și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Nunta se anunţă a fi una spectaculoasă şi este programată chiar în luna septembrie a acestui an.

Eliza și Cosmin Natanticu au plecat împreună în aventura vieții lor deși nu ar fi trebuit să fie în această formulă în cadrul emisiunii Asia Express. Într-o noapte chiar au primit ajutor de la membrii producției pentru că nu aveau unde să. Eliza și Cosmin Natanticu.

Eliza Natanticu despre descoperirea sinelui în competiția Asia Express. HttpsgooglKaPs6U Like this track. Eliza și Cosmin Natanticu sunt căsătoriți oficial tot de 3 ani.

Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express își doresc foarte mult să devină părinți dar până acum copilul se încăpățânează să nu apară. Cei doi concurenți de la Antena 1 au dezvăluit că sunt gata să devină părinți blondina subliniind faptul că nu vrea un singur copil ci doi. Eliza și Cosmin Natanticu la un pas de divorț.

Cosmin și-a dat seama că Eliza este femeia cu care vrea să împartă viața încurajat și de Mihai Bobonete cel care le-a devenit mai apoi naș după cum a dezvăluit chiar el într-un podcast. Este o tânără frumoasă și ambițioasă care a pornit în aventura de la Antena 1 de mână cu nimeni altul decât soțul ei. Povestea lor de dragoste însă a început mai demult și a fost intens testată în.

Este o tânără frumoasă și ambițioasă care a pornit în aventura de la Antena 1 de mână cu nimeni altul decât soțul ei. Cosmin Natanticu şi Eliza Georgescu s-au căsătorit pe 9 septembrie de Sfânta Ana în cadrul unei ceremonii ce s-a desfăşurat la Pădurile Regale din Corbeanca. Află primul despre noile lansări Nu uita sa te AboneziSubscribe.

Cosmin și Eliza Natanticu au avut parte de o surpriză neașteptată în ediția 26 a sezonului 4 din Asia Express. Drumul Împăraților sezon 4 cochetează și cu teatrul de la o vârstă foarte fragedă. Cine este Eliza Natanticu Georgescu de la Asia Express Eliza este cântăreață și.

Acum la trei ani. Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express sezon 4. Add it to your favourite YoutubeSpotif.

Actorului i s-a propus să participe la acest concurs alături de doi dintre colegii lui de breaslă dar el a refuzat având în vedere că știa cât de mult își dorește partnera lui de viață să se bucure de o asemenea. HttpsElizaNatanticulnktoArde Subscribe to MediaPro Music. Eliza Natanticu este posesoarea unei voci speciale și dincolo de pasiunea pentru muzică concurenta de la Asia Express.

Eliza Natanticu se numără printre concurenții noului sezon de Asia Express. Eliza Natanticu a intrat în atenția publicului în anul 2016 când a participat la X Factor. Provocarea cea mai mare a fost să-mi depășesc limitele Eliza Natanticu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

Cariera Elizei Natanticu De altfel ei au fost. HttpsgooglWVGytjFor more cool music. Actorul și soția lui s-au căsătorit în septembrie 2018 iar nași le-au fost le-au fost Cătălina și Mihai Bobonete.

Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express 4 sunt un cuplu foarte frumos și unit care se gândește la următorul pas. Ce scrie în CV-ul lui Cosmin Natanticu. Avec mon amour Snagov instastorry instalife vip lake artist artistsoninstagram singer.

Cosmin și Eliza Natanticu sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi din țară. Eliza Georgescu în vârstă de 30 de anim și Cosmin Natanticu 40 de ani formează o familie din 2018. Cei doi au mers la Asia Express pentru a trăi experiențe inedite dar și pentru a vedea în ce stadiu se află relația lor.

Eliza Natanticu și soțul său Cosmin Natanticu au trăit aventura vieții lor această experiență fiind o adevărată provocare pentru ei. Aceasta a trezit simpatia publicului prin prisma relației pe care o are cu partenerul său dar puțini știu cu ce se ocupă ea de fapt în viața de zi cu zi.


Cine Este Eliza Natanticu și Cu Ce Se Ocupă Concurenta De La Asia Express Spynews Ro


Cosmin Natanticu Prepares For The Wedding Details About The Big Event In September


Eliza Natanticu A Văzut Moartea Cu Ochii După Ce A Luat O Bacterie Din Spital Cosmin Plangea La Capul Meu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Eliza Georgescu Natanticu Youtube


Dj Zwfjhpk Ysm


Eliza Natanticu Arde Official Video Youtube


Eliza Natanticu Spotify


Eliza Natanticu A Văzut Moartea Cu Ochii După Ce A Contractat O Bacterie Din Spital Stătea Cosmin Noaptea Langă Mine Wowbiz


Kcbeal0120epum


Xbdofqyaiuwrbm


Eliza Natanticu A Văzut Moartea Cu Ochii După Ce A Luat O Bacterie Din Spital Cosmin Plangea La Capul Meu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Cv Eliza Natanticu Cine Este Cu Ce Se Ocupă și Ce Varstă Are Partenera De Viață A Lui Cosmin Natanticu Kfetele


Cikzh9wgitnpwm


Eliza Natanticu Spotify


Pandemia A Reaprins Focul Pasiunii Intre Cosmin Natanticu și Soția Lui Eliza Stand Acum Impreună Ne Am Atașat Mai Tare Libertatea


Cine Este Eliza Natanticu De La Asia Express 4 și Cu Ce Se Ocupă Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Rb24dzdh8gx15m


Mbz7n0y7ikch9m


Eliza Despre Divorțul De Cosmin Natanticu Te Marchează Foarte Tare Toate Experiențele Te Schimbă Dcnews

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here