Eliza Natanticu X Factor

În 2016 soția lui Cosmin Natanticu și-a încercat norocul și la show-ul X Factor de la Antena 1. Prinsă într-un moment nu foarte bun ea a dat un răspuns la care actorul sigur nu se aștepta.


Eliza Natanticu Arde Official Video Youtube

Get the Deals now.

Eliza natanticu x factor. M-a cerut de soţie pe o plajă în. ELIZA La X FACTOR. Atunci ea a povestit.

Mp4 تحميل Eliza Natanticu De vina suntem noi Official Video أغنية تحميل - موسيقى. Află primul despre noile lansări Nu uita sa te AboneziSubscribe. Eliza Georgescu Natanticu is a Romanian artist.

Eliza Natanticu De Vina Suntem Noi Official Video. Eliza Natanticu a apărut prima dată în prim plan în anul 2016 când a apărut la X-Factor. Eliza a devenit cunoscută publicului din România prin participarea la X Factor din 2016.

Pe atunci concurenta se numea Eliza Georgescu și spunea că este din București. Pe de altă parte Eliza Georgescu a participat în 2016 la show-ul X Factor de la Antena 1 unde a dezvăluit şi modul inedit în care a fost cerută în căsătorie de Natanticu. Asia Express sezonul 4 27 octombrie 2021.

Mariajul lor a fost la un pas să se destrame după ce Cosmin a participat la un reality show. HttpsgooglKaPs6U Like this track. Se afla pe o plajă din Grecia când Cosmin și-a luat inima în dinți și a îndrăznit să o ceară de soție însă.

În 2016 Eliza a participat la show-ul de talente X Factor unde i-a impresionat pe jurați cu talentul ei. Cosmin și Eliza Natanticu formează un cuplu solid în showbiz-ul românesc dar cu toate aceasta au trecut și ei prin momente de cumpănă. Has her own BURLESQUE SHOW LIVE BAND OWN SONGS.

Eliza a devenit cunoscută publicului din România prin participarea la X Factor din 2016. A devenit cunoscută publicului din România prin participarea la X Factor din 2016. În ediția 25 al sezonului 4 de la Asia Express - Drumul Împăraților din.

M-a cerut de. Ce lucru a îndurerat-o pe concurentă. Eliza Natanticu fostă Georgescu este actriță și cântăreață.

Vino s-o vezi pe Eliza cât este de sexy în acest videoclip. Atunci ea a povestit. Mai exact cel în care a fost cerută în căsătorie iar ea a refuzat nervoasă fiind.

Eliza Natanticu 32 ani a devenit cunoscută publicului larg în urma participării la X Factor în anul 2016. Home Asia Express Video Asia Express sezonul 4 27 octombrie 2021. Ce nu știați despre Eliza și Cosmin Natanticu.

A reușit să se remarce printr-o întâmplare hazlie din viața ei mai precis. Incredibil ce a făcut blonda când a fost cerută în căsătorie. Ad Discover hundreds of ways to save on your favorite products.

Talentul ei i-a impresionat. Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstruşnică. Viitorul meu soț a avut o propunere extrem de năstrușnică.

La finalului anului 2020 concurenta de la Asia Express și-a lansat prima melodie. Eliza Natanticu a intrat în atenția publicului în anul 2016 când a participat la X Factor. Frumoasa blondină și comediantul Cosmin Natanticu sunt împreună de câțiva ani iar în anul 2018 au pășit în fața altarului pentru a-și uni destinele.

Eliza Natanticu la X Factor 2016. Eliza Natanticu în lacrimi. A reușit să se remarce printr-o întâmplare amuzantă din viața sa mai exact prin felul în care a refuzat cererea în căsătorie a actualului soțului său Cosmin Natanticu.

Ulterior și-a încercat norocul cu dansul. A fost urmărită îndeaproape de Cosmin care a trecut prin emoții intense în culise. Debutul ei în TV s-a întâmplat undeva în 2016 când Eliza a participat la show-ul muzical X Factor.

Pe Eliza ați mai văzut-o și la Vocea României Trăsniții Lecții de viață. Eliza Natanticu provine dintr-o familie de artiști ambii părinți fiind actori pasiune pe care a moștenit-o și ea. Obișnuită cu scena Eliza îmbină perfect muzica cu actoria și este foarte apreciată pentru calitățile sale.

Eliza Natanticu a stârnit hohote de râs atunci când a spus că inițial a refuzat cererea în căsătorie a bărbatului cu care anul acesta a. Eliza Natanticu în lacrimi. Eliza Natanticu a apărut prima dată în prim plan în anul 2016 când a apărut la X-Factor.

Eliza și Cosmin Natanticu sunt sarea și piperul emisiunii Asia Express. Este recunoscută atât ca actriță cât și cântăreață jucând în mai multe piese de teatru seriale lansând și câteva piese. Ce lucru a îndurerat-o pe concurentă.

Vino să vezi și să asculți cel mai nou single semnat Eliza Natanticu Arde. Între timp cei doi s-au căsătorit și au acceptat provocarea supremă pentru căsnicia lor Asia Express 4. Eliza este cântăreață și actriță soția actorului Cosmin Natanticu împreună cu care a plecat în aventura Asia Express.

Eliza Natanticu a intrat în atenția publicului în anul 2016 când a participat la X Factor. Celine Dion are probleme. Și a dovedit acest lucru atunci când a fost cerută în căsătorie.

Aceștia i-au acordat patru de DA pentru interpretarea piesei Cry Baby de Janis Joplin. Atunci avea părul lung și a povestit un moment destul de jenant din viața sa. Cosmin Natanticu și soția lui Eliza fac echipă în sezonul 4 Asia Express Drumul Împăraților show TV difuzat de Antena 1 Cei doi s-au căsătorit în 2018 însă formează un cuplu din 2009 când le-a făcut cunoștință o prietenă comună.

Eliza Natanticu concurentă în emisiunea X Factor de la Antena 1. Cine este Eliza Natanticu Georgescu de la Asia Express Eliza este cântăreață și actriță soția actorului Cosmin Natanticu împreună cu care a plecat în aventura Asia Express. Artista a debutat în lumea muzicală pe scena de la X Factor în 2016 fiind.

El și-a făcut un nume în lumea divertismentului ea a făcut furori la emisiunea X Factor și împreună sunt unul dintre cele mai simpatice cupluri. Eliza Natanticu de la Asia Express 4 a apărut prima dată în atenția oamenilor prin participarea la X Factor în 2016 atunci când a și dezvăluit în public felul în care a fost cerută în căsătorie de soțul său Cosmin Natanticu. Prezentare Eliza Georgescu O Actriţă Talentată Pe Scena X Factor.

X factor Romania discovered her unique talent. Noua piesă a Elizei Natanticu are beat. Încurajată să-și urmeze pasiunea ea și-a scos acum o altă melodie intitulată De vină suntem noi.

Este o fire extrem de curajoasă dar și vulcanică. Eliza Natanticu a apărut pe micile ecrane la concursul muzical X Factor în 2016 atunci când a povestit și cum a fost cerută în căsătorie. Add it to your favourite YoutubeSpotif.

A reușit să se remarce printr-o întâmplare hazlie din viața ei mai precis prin felul în care a refuzat cererea în căsătorie a soțului său din prezent Cosmin Natanticu. La emisiunea lui Dan Capatos Eliza a povestit că soțul său a revenit după trei luni în care a stat izolat alături de alte vedete fiind complet. Dragostea pentru teatru i-a fost insuflată de părinții ei și iată cumva merge mai departe pentru că aceeași dragoste este astăzi împărțită și cu partenerul ei de viață.

Eliza Natanticu a devenit cunoscută odată cu participarea ei la X Factor. Cine este Eliza Natanticu Georgescu de la Asia Express. Piesa se numește Arde și a adunat zeci de mii de vizualizări pe YouTube.

Eliza și Cosmin Natanticu au fost invitați recent.


Soţia Lui Cosmin Natanticu Arde Intr Un Videoclip Senzual


Sor3tcdzsioxmm


Gafa Pe Care A Făcut O Delia La X Factor Antena 1 Cand A Văzut O Pe Eliza Natanticu Dani Oţil Le A Dat De Gol B1tv Ro


Gafa Pe Care A Făcut O Delia La X Factor Antena 1 Cand A Văzut O Pe Eliza Natanticu Dani Oţil Le A Dat De Gol B1tv Ro


Eliza Natanticu De La Asia Express A Apărut Goală Pe Internet Cu Ce Se Ocupă De Fapt Soția Lui Cosmin Natanticu Ipostaze Jenante Showblitz


Cu Patru De Da Eliza Georgescu Se Califică In Următoarea Etapă X Factor Youtube


Video Eliza Natanticu Lansează Single Ul Arde Agora Media


Eliza Georgescu Primeste Un Loc Pe Scaun Youtube


Janis Joplin Cry Baby Vezi Interpretarea Lui Elizei Georgescu La X Factor Youtube


Eliza Natanticu Arde Official Video Youtube


Eliza Publicaciones Facebook


Iubita Lui Cosmin Natanticu Pe Scena De Le X Factor Cum Arată Viitoarea Soție A Actorului De Stand Up Yve Ro


Cine Este Eliza Georgescu De La Asia Express 4 Soția Lui Cosmin Natanticu A Participat La X Factor


Eliza Natanticu Despre O Căsnicie Reușită Participarea La X Factor și Așteptările Pentru Asia Express Monden


Cine Este Eliza Natanticu De La Asia Express 4 și Cu Ce Se Ocupă Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Eliza Natanticu Arde Official Video Youtube


Cine Este Eliza Natanticu De La Asia Express Date Biografice Varstă Inălțime Studii Familie Fresh24


Cine Este Eliza Natanticu și Cu Ce Se Ocupă Concurenta De La Asia Express Spynews Ro


Prezentare Eliza Georgescu O Actriţă Talentată Pe Scena X Factor Youtube

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here